Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 18
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MAHAO NOVOSTIMA
Povratak na članak

Penava na jedno pitanje novinara nije htio odgovoriti: 'Neću vam dati prostora za ono što radite'

Na burnoj konferenciji za medije Ivan Penava, čelnik Domovinskog pokreta, u nekoliko se navrata obrušio na novinare kojima nije htio otkriti bi bi pristao na vladu bez SDSS-a, no s njihovom podrškom

Komentari 5

TA
Talleyard
13:12 23.04.2024.

Manjine moraju biti zaštićene, ali ne i da mogu terorizirati večinu, ucjenjivati vladu kao što su to mogli činiti do sada, a naročito srbi, a to su im omogućili upravo njihovi najljući protivnici, jer bez raznih pupavaca ne bismo imali hrvatsku vladu.

VL
Avatar CUBE
CUBE
13:17 23.04.2024.

Ako dogovore postizbornu koaliciju Peđa ide kod Jokića igrat basket, visinu ima još da nauči veštine

VL
LL
lijepa_li si
13:09 23.04.2024.

bravo penava. drugari su se uznervozili, što je sasvim ok

VL
RE
realisticki
13:43 23.04.2024.

Možda jednog dana Pernava bude svjestan, da današnja Plenkovićeva politićka situacujaja je stvorena zahvljujuči njegovoj oholosti i odnosima prema novinarima, a svojim postupcima će i sebi preskrbit istu sudbinu.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.